The Ojo Pavilion

When the pavilion was first built, it was created as a utilitarian space. Over the years, as more and more people have visited the land for various reasons, the pavilion has assumed other roles, including that of meeting place, shady nook for reading, socializing venue etc. It still very much functions as the central cooking, cleaning, and shower area, but Glenna and Dave realize the value it brings in enhancing the experiences of those who spend time on the Ojo lands.

This structure and its immediate surroundings continue to evolve to positively reflect the various ways that people interact here, not just with each other, but with the functional aspects as well. The Annex, privacy fences and other features have come to fruition largely due to observation of how people choose to interact here. This process is ongoing.

NEW IN 2016!: The pavilion has been rebuilt! The new structure is somewhat larger, fully enclosed with wood stove for heat, and a complete kitchen. The vaulted roof gives a greater sense of volume inside and new energetic feel. Relax in a comfy chair with carpet underneath your feet and read, surf the web using our new high speed optic fiber service, or just kick back. pav900.png


Copyright © 2018 On the Ojo, all rights reserved Dave Wassil & Glenna Gerard.
Word clouds generated with Tagul.

This website is Powered by The Documents Guy